mandag 31. mars 2008

Rolig helg...

FILM OG RESTENE I PÅSKEEGGENE...

Det har vært en helg med uvær. Regn stort sett hele tiden, så mye av tiden har gått bort foran pc'en til Silje. Vi er godt i gang med 2. sesong av Grey's Anatomy...for å si det sånn. Deilig å bare være litt lat innimellom også. Vi nærmer oss bånn i påskeegga, men jeg venter med den lille eventyrsjokoladen i det lengste. De har ikke noe sjokolade som smaker bra her, så den biten fra Freia er hellig. Siden det gikk hull på en hovedvannledning var det meste av byen uten vann en god stund. Mange primitive løsninger som fungerer helt greit, men det var fantastisk deilig å dusje på søndag morgen når det endelig var tilbake.







BURSDAGSFEIRING...


På lørdagskvelden feiret vi Elin sin 29. bursdag med å gå ut å spise, og deretter ta en kortkveld hos sykepleierne etterpå. Det hele gikk rolig for seg og var veldig koselig.


Det lokale ølet er greit nok, men litt smakløst. Dessverre har de bare dette (Three Horses Beer), for hvis det hadde blitt importert noe annet, hadde vel dette ølet lett blitt konka ut...Kanskje like greit, for da blir det ikke så mye;)

1 kommentar:

Aina Cecilie Ørebech sa...

lisa lisa, så mange fine bider du har tatt!!