lørdag 12. april 2008

På besøk i Antananarivo

På torsdag reiste vi en tur inn til hovedstaden. Målet med turen var å intervjue noen på "Institut National des Sciences et Techniques Nuclèaires" (Strålevernsinstituttet her på Madagaskar) for å få noen viktige opplysninger til oppgaven vår.



Vi mistenkte at noen av svarene til Radiografen her ved Andranomadio var en smule ukorrekte, og det viste seg at dette var tilfelle. Han prater ikke veldig bra engelsk, og svarer gjerne det han tror vi ønsker å høre. Sånt blir det ikke bra oppgave av...Besøket ved Strålevernet gikk finfint!

Veien til Tana er lang og sola steker, men det er utrolig mye spennende å se, ta bilder av, og undersøke nærmere hele veien. Dette gjør jo turen enda lenger, men også veldig innholdsrik.

I Tana ble de "litt" shopping. Litt mye for Flisa egentlig...Jeg har tydeligvis ikke svart belte i shopping! Når det endelig var tid for matpause var det like før det svartna. Varmen, luktene, og de ekstremt mange folka overalt ble litt for mye for meg rett og slett. Gjorde et par røverkjøp. Bl.a. et par kjippere til 9 kr som jeg er særdeles fornøyd med...Det er supert å ha med Hassina som sjåfør. Han er lokalkjent overalt og fungerer som guide, tolk, rådgiver og mere til. Alltid like blid!

Ingen kommentarer: