torsdag 25. september 2008

Fjolls til fjells;) 21.-24. august

21. august la tre tøffe jenter og en "farlig" ulv ut på fjelltur. Når man trenger å koble ut litt og å få en pause fra den harde hverdagen, hva er vel da bedre enn å komme seg ut i naturen? Hvis man i tillegg kan gjøre det med gode venner er gleden for min del komplett.

Sille, Malin og jeg startet planlegging for leeeeenge siden, og iveren var stor når vi endelig kunne ta bena fatt. Med den "noe" bøse bilen til Mette la vi oss på hjul i retning Breiseth. Foran satt de voksne (Sille og Malin), jeg på bøtta bak og Marouk i bagasjen. Etter noen timer i bilen og til fots fant vi oss til rette ved Veavann. Et lite vann over sauehøyde (Greit å tenke på når man har med ulven) i vidunderlige omgivelser.



Kose seg ved bålet;)




Fin gammel båt




Marouk gjør alle triksene han kan for å få en plass inne i lavvoen når mørket faller på. Jeg ble raskt såpass sjarmert at han var sikret plass i varmen. Dette angret jeg ikke på senere, for det ble veldig kaldt om natta, og da var det fint å ha en ulv med deilig, tjukk pels oppå soveposen.

Vi utarbeidet en ikke så rent lite innbydende meny for de fire dagene vi skulle være der, og med Sille som kokk på toppen av det hele...Her kokkelerer hun. Indisk, tradisjonell mat kan lett lages på stormkjøkken.

Marouk har skjønt at det er mat på gang og prøver å snike, men "dessverre" blir han avslørt av den oransje redningsvesten...Det var dumt!


Det viste seg at Malin har en forkjærlighet for spikking. Her blir en ny tremann født...




Jeg brukte mye av tiden til å fiske. Det var lite napp, men vi kunne hele tiden se fisken vake og det gjorde det så vanskelig å gi seg. For at tålmodigheten skulle holde varierte vi med mark/dupp og spinner. Den nye fiskestanga er heidundremeg så flott!

Mesteparten av tiden hadde vi opphold, men det kom dessverre en og annen regnbyge innimellom. Vi lot uansett ikke dette sette en stopper for fjellkosen, for regn betyr jo bare varm kakao og yatzy i lavvoen.

Etter noen netter i lavvo, og livet i harmoni med naturen, var vi alle enige om at det hadde vært en finfin tur.

Marouk sitter i blåbærlynget og skuer utover vannet







Ingen kommentarer: